Despre Noi

Frontex Trade

Frontex Trade este o societate infiintata in 1996 cu capital integral privat. Principalul obiect de activitate il constituie lucrarile pentru instalatii electrice. Societatea este autorizata de Electrica SA pentru executia de lucrari de joasa si medie tensiune si detine un certificat ISO 9001, 9002 care-i permite sa faca si proiectare pentru retele si instalatii electrice.
VEZI SERVICII

Ce Oferim?

Activitate

Tot ca obiect de activitate, Frontex Trade are si lucrari de instalare a retelelor telefonice urbane si interurbane precum si a retelelor de fibra optica. Aceste activitati sunt autorizate de Ministerul Comunicatiilor si Romtelecom printr-o licenta de executie.

Personal Calificat

15 angajati permanenti, ingineri, electricieni si muncitori calificati, in functie de marimea lucrarilor si colaboratori temporari. Din anul 2004 firma si-a marit cifra de afaceri fata de 2003 cu 125% prin sporirea numarului de contracte si a valorii acestora.

Experienta

Firma a reusit sa-si dezvolte o structura care sa-i permita executarea unor lucrari cat mai complexe si de calitate. Activeaza si ca furnizor de energie electrica, avand licenta eliberata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei.

956

Lucrari Efectuate

525

CLIENTI MULTUMITI

15

ANGAJATI CALIFICATI

24

ANI DE ACTIVITATE